Alla inlägg under februari 2010

Av Annelie - 9 februari 2010 20:18

Inte jag, men lillan:(

Lite komiskt var det idag när jag var och handlade på Konsum. Min väninna som arbetar där frågade lite snabbt om vi var friska och krya..

Jamenvisst! Svara jag..bar de vanliga krämporna, annars är allt som vanligt..

DET skulle jag nog aldrig sagt.

Väl hemma kommer mannen hem med lillan, de hade varit till laitis och handlat lite smått och gott till bilen.


Lillan gick dirket och la sig i soffan och klagade på nacken..

Misstänksam blev jag och tog feber, när den hade stigit över 38.5 drog jag ut termometern och gav henne en supp...

SÅ nu blir man hemma:/

Nacken är nog ingen fara *hoppas jag* när hon väl fått suppen så säger hon efter nån timme att det kändes bra i nacken, fast febern håller i sig, trots nån timme efter suppen så har hon fortfarande hög feber.


Nåja, får väl uppdatera imorgon om hur läget förhåller sig för lilla damen i huset...


Kram!

Av Annelie - 3 februari 2010 20:31

Ja vad ska man säga?

Fick veta när jag var och kollade synen att det vore bra om jag använde mina glasögon mer än vad jag redan gjorde, han menade ungefär hela tiden, inte alltså som jag gjort senaste tiden, endast hemma...


Nåja, sagt och gjort har jag börjat lite smått att använda dem hela dagarna på arbetet, men vad gör jag?

TAR av mig dem när jag kommer hem??!! Hur dumt är det?

Här sitter jag vid datorn, ser på tv, anstränger mina ögon mer än vad jag gör på dagtid...*suck*

NU har jag tagit mig i kragen och tog helt enkelt på mig dem igen;)

SÅ nu ska jag verkligen försöka ha dem så mycket som möjligt.

jag känner faktiskt att jag verkligen behöver dem, men är lite lat och sen tycker jag att jag ser ut lite som en tant  i dem, kanske är det 40-års krisen som nalkas?*skratt*


Nä nu ska jag kolla vidare på Ikeas sida, är såååååååååå sugen på att shoppa nå nytt och fint till huset, men det fattas pengar till det, som vanligt då med andra ord. MEN drömma är det väl inget fel på???


kram!

Av Annelie - 2 februari 2010 17:24

Eller???

Det blidde rester idag, hur kul är det??? mannen stekte palten som blev över från igår, tyvärr mår jag inte så bra på den goda rätt så för mig blev det havregrynsgröt, skivad banan, kanel och hackad mandel;) inte så dumt det heller vill jag lova;)


OCH vem försökte jag lura?? 1 dm snö??? vi pratar säkert 2!!!

Vilket innebar en hel del snöskottning när jag kom hem, tur kom mannen hem samtidigt med dottern så vi skottade tillsammans så det gick fort;)

Lillan har varit till frissan idag, och hur söt blev inte hon på en skala!!! Lite kortare än vad jag hade tänkt mig, men såååååååååååå fin!!!! Och det viktigaste i det hela är att hon e så nöjd;) Sen att hon fick lite rosa och orange färg i håret gör inte saken bättre...*ler*


Nu har mannen åkt iväg för att röjja lite, lasta av en lastbil som kommer in, sen kommer han hem för att gå ut i natt vid ett tiden, ja, så är det, men nu verkar det som att det ska bli kallt igen och mindre nederbörd och det gillar vi skarpt, så länge det nu inte blir -30 då vill säga;)


kram!

Av Annelie - 1 februari 2010 17:35

Jag som trodde det var över...kylan!

Inte för att jag verkligen trodde på det, men hade åtminstonde hoppats lite.

Just nu har vi -23 grader och jag känner mig rätt så glad över att man lyckats betala elräkningen så att de inte stänger av strömmen, då hade det förmodligen inte blivit så roligt här hemma  


SEN mina vänner kommer det mera snö! IGEN....! Nästan 1 dm ska komma imorgon...*suck* Ja, man ska inte klaga, ofrivillig träning när man ändå inte kan gå ut och gå, så det är inte så illa pinkat måste jag säga...


Idag har i övrigt varit en bra dag på arbetet, många barn som hostar och snörvlar och nån magsjuk, men inga epidemier än..*tvi tvi ta i trä* Tar gärna en förkylning men INTE vinterkräket, det får gärna stanna där det kom ifrån;)


Har även fått en tid nu idag utav chefen, så på onsdag är det dags för det årliga lönesamtalet ( inte arbetarsamtal som jag skrev tidigare tror jag )

Så det rullar på här hemma, lugnt och skönt, tvättmaskinen surrar i bakgrunden och jag känner mig väldigt slö, och så ska denna kväll förbli*ler*


En trevlig kväll där ute, för det ska jag ha;)

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards