Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Annelie - 11 mars 2010 19:53

Det roliga med det föregående inlägget är att där vi tvättade och diskade är numera vår nya toalett;)

Otroligt vad man kan förändra på så kort tid!!! OM bara viljan, orken och pengarna finns förståss, vi har tur att ha fina vänner som har ställt upp i vått och torrt! Utan dem har vi inte kunnat genomföra allt det vi har gjort det är ett som är säkert!


Idag har varit en låååååååååååååååång dag, lillan är fortfarande feberfri, sen i morse då alltså, ingen höjjning nu ikväll och det tackar vi för, så håller det i sig är det första HELA dagen som feberfri!!! Den här förkylningen har inte varit en lek, seg som skrutt alltså!

Jag hade tur, en vänlig själ ringde nu ikväll och fråga om jag ville följa med ut på en promenad, och det tackar jag för!

SÅ härligt att få komma ut och gå, och att få ett trevligt sällskap med sig gör att det blir så mycket roligare  

Surrade på gjorde vi åxå, pratade bland annat om naglar, så nu känner jag ett stort sug att göra snygga naglar inför sommaren...så syrran se upp snart kommer jag!!!!*LER* Ps: Glitternaglar vill jag ha, inget annat! kosta vad de vill, eller nästan i alla fall, du vet juh jag, glitter och glamour, i alla fall på naglarna;) Ds

 

Nu blir det snart att lägga den lilla i hushållet, ta en dusch och sen packa åt sonen som åker till sin pappa imorgon.

Mannen åkte på en tur med sitt nya rackel, och de må han juh få göra, köra av sig lite med sin nyköpta vän;)


Kram!

Av Annelie - 11 mars 2010 19:49

Eller rättare sagt min man...*ler* En annan har varit nyttig och varit på massa möten inom fotboll och annat lull lull om barnen...Men det här har hänt sen sist, jag for på möte i måndags vid 18-tiden......och så såg det ut så här när jag kom hem vid 21-tiden...*ler*

...från vardagsrummet....mot pelaren;)

En del av skräphögen.....

 

ÅÅÅÅÅ ännu mera...

Och här diskas det..och tvättas...och förvarar lite verktyg...*suck*..LITE bilder blev det i alla fall...Idag har vi varit och betalat vitvarorna.Imorgon hämtas vår tv för den ska krediteras och vi ska få en ny, på måndag kommer den..Förhoppningsvis kommer elaren i morgon och kollar upp vad som ska göras åt elen...*ler*SÅ nu ska jag se arga snickaren...bye!!!

 

Det är svårt att fatta, för precis ett år sedan levde vi så här*skratt*

Tiden går verkligen fort!!!

 Kram!

 

 



Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards