Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Annelie - 4 mars 2009 20:30

Har kommit hem från specialistmottagningen på ortopeden.Jag är FÖR FRISK för en operation...!!!*GLAD!*Så nu är det bara låta tiden gå an....jag KAN bli sämre men oddsen är STORA att jag ska bli frisk igen. Däremot så vet man inte vilka bestående men jag kan få...sa han farbror dr...Lillan har VIRUS....*suck* Ngt favorit uttryck som läkarna använder...det är bara att låta henne vila och är hon fortfarande så här hängig efter helgen ska vi höra av oss....*suck*...Så då är jag hemma resten av veckan så hon får vila lillvännen...Ps: Typiskt att lillan hade varit helt uppåt väggarna när hon och hennes far var till läkaren?? vem tror då att hon e sjuk???DsNu ska min man börja riva!!!Kram!

Av Annelie - 4 mars 2009 13:45

Jag har inte haft tid att skriva på bloggen ett tag...varit en hel del att göra.I lördags bar det iväg till Ikea...*ler* Köket är alltså nu inhandlat och landar hos oss den 6:e april!!! Så nu står min man i startgroparna för att börja riva!*inte mig emot vill jag lova*Detta firade vi av med en sjujävla fest hemma hos oss lördagskväll, så det vi hade inhandlat på Ikea ( garderober m.m) fick så lov att vänta till söndag...KULIGT hade vi hemma på lördagskvällen. Var meningen att min bror och hans tjej skulle komma men de fick förhinder, men grannen kom + en massa andra...*ler*De drog vidare till nån HD-klubb inne stan, var nån fest där, men vi, jag och min man tänkte att där passar vi inte in.Sen på natten ringer:

Min härliga vän!! och säger ungefär så här:- vad då inte passar in?? Jag e juh här!...och en massa till du känner!!......*hahaha..*Med närmare eftertanke kanske man skulle åkt på HD-klubben...Saknar juh min vän! Var ett tag sen! Men nu går ryktena att hon har inhandlat en bil så kanske hon dyker upp vid tillfälle???Nåja...Sen har dagarna gått ut på att skruva garderober..:( Men i måndags åkte jag till Boden och gjorde nya naglar!!! GUD så fina de blev!!! Var jättetrevligt!Så nu längtar jag till nästa gång jag åker dit, det är alltid som lilla julafton...*ler*Igår, blev jag på ett riktigt PMS-humör!Våran nya tv gick sönder och har varit på rep i över en månad...hippsan vippsan kommer den tillbaka, utan ngn form av information om vad som är gjort på tv:nDe har varken ringt el skickat med ett papper där det ska stå vad som har åtgärdats.SEN till råga på allt är tv:n FULL I REPOR på skärmen!!! ( LCD-skärm)!!!REPOR och TRYCK märken efter spännband..stora jack i frontpanelen...*GRÅT*TV:n var 3 v gammal när vi skicka iväg den på rep....nu ser den äldre ut än 25 år!!!inte ens våran dataskärm som är 5 år är i så dåligt skick.Som tur var så kom det förbi en personal från där vi har köpt tv:n...mycket gulligt och duktig person.Han konstaterade raskt tv:n skick och sa att detta skulle naturligtvis INTE accepteras.Så här ska tv:n INTE se ut...Så nu vet vi inte vad som händer...kanske en ny? el pengarna tbx??? ja inte vet jag, men han skulle hjälpa oss, denna gulliga människa...Men så ledsen jag var, besviken, ja name it!!! inte kuligt, det kostar juh faktiskt pengar...nått som man inte har gratis och franko precis...Och mera då?? Ja och så blev lillan sjuk....IGEN...så nu e jag hemma..hon ska träffa en läkare idag för ngt är det...Sen idag ska jag till ortopeden...14:30 ska jag infinna mig...är superduper nervös!!Kanske uppdaterar mera senare..Kram!

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards