Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Annelie - 6 februari 2012 17:44

Jisses! När man trodde att allt var lugnt så händer allt på en gång, en salig röra blidde det, att sen få ihop allt med familjen och stora damen som inte bor här är ett särskilt kapitel för sig:/

Två viktiga möten nästa vecka, den 15:e och den 17:e...VILKA jag måster gå på,för att stötta, lära mig nått och för att en familjemedlem ska kunna gå vidare i sitt liv på ett bra sätt.

Jag har iofs tur, ett av mötena är efter arbetstid så där behöver jag inte ta ledigt, värre är med den 17:e, vet inte hur jag ska lösa det, måste gullbe mina kollegor väldigt mycket!!! OCH det brukar gå att lösa, men man vet aldrig, situationen på jobbet gör att vi kan inte ta in vikarie och så är det, bara gilla läget...


Sen att min son går på aspergerenheten i öjebyn gör inte saken bättre, ja att han går där är bra, men den nya omorganisationen gör att eventuellt den enheten kanske upphör nästa år när diagnosen asperger försvinner och det kommer att heta rätt och slätt heta "Autismspektrumtillstånd", här kan ni läsa mer om vad som är i görningen:

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=6699235

Som det ser ut lär han få gå kvar i alla fall, han har bara ett år kvar där innan han börjar gymnasiet, men framtiden är dock ändå oviss, så den 28:e februari får vi nog veta mera, men än så länge är inget klart, allt är väldigt ovisst, vilket naturligtvis inte är roligt för oss föräldrar....

Så...vad säger man? Den som lever får se? eller hur det nu var:)


I övrigt springer livet på som vanligt här hemma, kylan har lagt sig lite så idag har vi endast haft -21:) rena rama blidan, förstod väl det, det var nog därför jag gjorde en tidig vårstädning här hemma i lördags:)


Men nu ni där ute! Akta er för varulvarna, fullmåne e på "G"!!! så se upp...man vill juh inte bli biten va??? så här ser de ut ifall ni nu inte vet:

 Precis en sån stilig kille man vill träffa runt hörnet på huset eller hur??? ;)



Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards