Alla inlägg den 4 februari 2012

Av Annelie - 4 februari 2012 19:22

Snacka om nostalgi...*ler* sitter å tittar på kort och facebookar samtidigt.

Man fattar inte hur fort tiden går egentligen förrän man tittar på kort på barnen!

Ja gud;)

Titta vad jag hitta:

   

Sonen                              Stora damen å lillan         Lillan prövar skinnjackan 


Sen när jag ser korten ser jag en massa annat åxå, hur det såg ut då, köket, hallen, ja till och med utvändigt, ja nog har det hänt en hel del sen vi flyttade hit, det kan man lugnt konstatera;)

Å en massa mer förståss...ids inte lägga upp över 1000 kort;)

Av Annelie - 4 februari 2012 17:22

Ja jisses! när man trodde att kylan skulle avstanna så blev det bara kallare, snacka om lite halvnervöst fredagmorgon när man skulle iväg till arbetet.

Fast jag hade tur! *trodde jag* för mannen kopplade bilarna redan på torsdagskvällen så de skulle gå hela natten, tror ni att de hade gjort det?? Näpp!

Kvart i åtta fredagsmorgonen kommer mannen hem från jobbet, han skulle bara kolla att min motorvärmare gick.

Oj tänkte jag skulle verkligen behöva just det! Det visade sig att på natten hade säkringen gått så mannen hade fått köra en bil som var -30 :/

Genom att han for så tidigt å jag började sent så satte han igång motorvärmare till min bil, så när jag skulle åka så startade den! snacka om salig jag blev! I alla fall tills jag kom ut på havsbadsvägen:( Kollade ner på bensinmätaren..man kan säga så här...JAG borde köpa en trisslott! För i tanken var det inte mycket soppa kvar! Gick garanterat på ångerna!

DÅ kom jag ihåg att efter jag hämtat ut skorna hos skomakaren hade jag tänkt tanka på vägen hem, vilket jag naturligtvis INTE gjorde:(

Men allt gick bra, så igår på vägen hem från jobbet tankade jag upp lillbilen;)

Idag är det kallt, på morgonen visade tempen på -34, men tur e väl att de e helg? Tror kylan e solidarisk med kommunen för det visar att de ska bli liiiiiiite mildare till veckan:)

Så idag har jag städat och åter städat, lika bra att passa på när man ändå inte ska ut utanför dörren, handlat har vi gjort men vi har vårt konsum så nära, riktigt nära så de blev en liten prommis.

Så man kan säga att jag har lite lätt vårstädat, tagit element, bakom och framför kyl å frys, spis och ugn osv...så nu har man ätit hemmagjord kebabtallrik med öl till, vilket jag tycker jag verkligen förtjänar:)

Min speedhet måste nog beror på att jag inte har sovit så bra, haft sådan otrolig värk i rygg och nacke, var länge sedan jag var så här dålig:) Men idag e de rätt okey så inatt lär jag nog slumra in:)


Sen ikväll blir det över till grannen för lite surr, längtar! Var länge sedan vi var över, men de har sitt och vi har vårt så det stämmer inte alltid in att träffas, men när vi väl gör det så görs det ordentligt...:)


Ha en fortsatt trevlig lördagskväll för det ska jag ha!

  Hittade en riktigt gammal bild på jag å lillan å våra fula blommiga påslakan som tyvärr lever kvar, tror fasiken de e dem vi har just nu i vår säng :( Kortet e taget i februari -07...

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards