Alla inlägg under februari 2009

Av Annelie - 13 februari 2009 19:30

"Grrr*Morr morr och åter morr...Så kände jag tidigare idag, och gör det fortfarande...*e faktiskt lite långsint*Fick hämta lilla damen på sin förskola idag. "hon e lite hängig och orkar inte med verksamheten"Visserligen hade jag sagt att hon hade sovit dåligt, hostat mycket och sen steg vi upp före tuppen såååååå......MEN...Okidoki...jag jobbar inom samma branch så jag måste juh som visa att jag e bra på det här *SMILE*..så tur i oturen så gick jag ett fm-skift, lite barn på förskolan och sen en massa härliga arbetskollegor."åk du" "vi löser de här"...Osv...Sagt och gjort, jag hämtade lilla damen. Och visst var hon hängig, det måste jag hålla med om, men inte sen idag...nej och åter nej, helt galen e väl rätta ordet att stava till ...Men som sagt, det är ett tuffare tempo på förskolan än hemma så vi får väl se om det bara var tillfälligt eller om det blir ngt värre utav det här...*hoppas inte!!!*När vi kom hem så hejjade jag på min gulliga granne..*fy så hemskt* tänkte jag i mitt stilla sinne...Just då, i detta skede packade hon in sin dotter och sig själv i bilen...finklädda men så lite smink som möjligt...När hon backade ut från gården sin följde det fler bilar efter hennes, med släktingar...På väg för ett sista avsked av sin pappa, morfar...ja allt vad han nu var...Mmm...inte lätt det där, med avsked..Lilla damen säger:-Vart ska Ebba då?-Ja du, säger jag...hon ska säga hej då till sin morfar han har blivit en ängel sa jag..-E han dö då?..blir hon ledsen då?-Ja säger jag det är han, och ja nog tror jag hon blir ledsen, skulle inte du bli ledsen om farfar blir en ängel?-Ja..säger lilla damen...då skulle jag gjåta hela dagen..-Åh...mamma!-Ja?-Då får jag juh ingen soklad!!..*choklad*=översattJa...barn e för härliga! Det kan absolut komma vad som helst ur deras små söta munnar...*ler*Fast det är svårt det där...med döden...hur man ska förklara för de små barnen...när man knappt kan förstå döden själv. Man vet att den finns och att den gör ont i själen och i hjärtat...Hur ska man förklara det för en 4 åring?...Ja..det är inte trevligt det där med döden...Så...imorgon kanske det blir ett litet roligare inlägg....men tills dess...Kram!

Av Annelie - 10 februari 2009 20:30

...idag har solen kikat fram och endast en -4 grader kallt ute!! Fast imorgon har de lovat ner till -19...så då gäller det att klä sig ordentligt.Idag har det varit jobb och åter jobb...som alltid under veckans gång, inget ovanligt där...Här hemma är det lugnt och skönt.Har gjort mina egna köttbullar, de är så gott med hemlagat. Jag åt en härlig sallad till och resten av familjen drog till med goda stuvade makaroner...*ler*Sen tog jag mig i kragen och gick en lååååååååååång promenad, inte dumt när det är så härligt ute. Det gäller att passa på som sagt. Så nu sitter jag bara här och slappar. Är in nån sväng så där på FB och kollar runt lite på olika bloggar men inte så mycket mer.Ska snart se på tv, klockan 20:00 är det säkert nått jag vill se...kanske Bygglov??? om det nu var idag förståss, det återstår att se...Nä nu skriver jag lika innhållslöst som jag babblar in real life...Kram!!!!

Av Annelie - 9 februari 2009 19:00

Så glad jag blev idag!Först var jag lite så där smånervös inför lönesamtalet, men det gick då bara bra...*hoppas jag*...SEN vid 14-tiden ringer det på min mobil och det är dolt nummer...Tittar på en kollega med menade blickar...man tror alltid det värsta när man inte ser vem det är...Svarade så myndigt jag bara kunde.Men snacka om förvånad jag blev!Det var från lassa!! Jag hade fått en tid för Magnetundersökningen/röntgen klockan 15:30!!! Och jag som vackert trodde jag skulle få vänta mina 12 månader! Det är tur att man bor där man bor ibland.För de personer som står på listan över personer som snabbt kan komma till radiologiska är boende lite mera norröver osv...Och på 2 timmars varsel kan det juh bli lite tungt för dem att komma, men icke för mig!Måste bara ge en stor elloge till mina gulliga kollegor!Jag slutade egentligen kl 16, men det var bara att fara tyckte de....*gulliga de!!!* En timmes komp blir det, men vad är en timme när jag äntligen fick göra det!!!Snacka om glader jag blev!NU är det bara att vänta tills min läkare hör av sig. Förhoppningsvis i slutet av veckan.Sa till min man, som åxå väntar på en tid på samma ställe, att tanken har slagit mig, att tänk OM de inte ser ngt på plåtarna??? vad gör man då???tänk om de tror man simulerar??...*suck*Nä man ska inte ta ut ngt i förskott....nu ska jag så snällt vänta på svaret....*duktiga jag:)*Kram på er!!!

Av Annelie - 8 februari 2009 20:45

...
Precis, och en snöig sådan, fast just nu när jag sitter och skriver har det faktiskt slutat!! *jippi!*Idag har vi inte gjort så många knop, bara det vanliga med att tvätta och städa undan lite efter helgens bravader.*har juh haft huset fullt med 14 åringar;)*Min käre man har dock fått en adrenalin kick och har nu flyttat ut datorn i förrådet...*YES!* Däremot är det inte färdigt med nätverket, de nya garderoberna, byråerna och det nya skrivbordet...MEN det gamla duger gott till nästa tur till IKEA, och internet funkar juh klockrent så klaga bör man inte.*ler*Idag har vi även hunnit med att hälsa på svärfar och hans sambo Elisabeth...Ni som följt bloggen eller känner mig vet att hon har cancer...Hon kom hem igår från sunderbyn så vi passade på att hälsa på henne, man vet juh aldrig när hon måste in igen...:(Nu sitter jag och väntar på att stora damen ska komma hem, min man har precis kört iväg för att snöröjja lite, men den stora röjjningen går inte av stapeln förrän vid 2 i natt....( för hans del )Nä nu ska jag surfa lite...kram!!!

Av Annelie - 7 februari 2009 20:15

-21 grader har det varit som mest idag...*suck* Och snön den bara vräker ner, dock inte lika mycket som torsdag men så pass att jag kommer att bli lite gräsänkling imorgon...Fast vad gör det??Det är hans jobb...*ler* Idag har det varit rätt ok med mig, sovit som en kossa inatt, eller de sover säkert bättre än jag...men dock..Idag har jag:
* varit på ÖB och shoppat lite godis, målarpensel till lillan och lite annat lull lull som man tydligen behöver:/* varit på coop forum och handla lite mera godis...*rodnar** varit på konsum brevid oss...och ...handlat...*hahaha..nä..inte godis* smördeg...*ler** frostat av frysen...*ypperligt tillfälle när det är så här kallt** gjort min berömda tacopaj *L** Skottat av altananen...*och hur bra är det på en skala tro??? för mig???...snacka om minus!!! FY!** färgat håret...*skitassnyggt blev det** Skrattat åt brudarna grus...*har huset fullt med 2 extra brudar här i helgen...kompisar till stora damen** Flyttade ut frysen från pannrummet till förrådet...*tillfällig lösning innan den får åka till maskinparken för en smärre begravning** bloggat lite...* kikat in på fb mellan varven... *varit med mina barn..
OJ! Vad jag har gjort mycket...*läser snabbt igenom* hmm...ändå så känns det som jag glömt nått, ni vet den här känslan som sprider sig i kroppen, fast det var säkert inget viktigt..*ler*Fick faktiskt en liten festinbjudan idag, men som det blev förra helgen såååååååååå tackade jag nej den här gången, kommer säkert fler tillfällen, det är jag helt övertygad om...*ler*Så nu ska jag in till brudarna grus och säga natti natti...kram!!!

Bjuder på en bild på jag och Bettan...denna bild är tagen 060610vi grillar och myser...gud vad jag läääääääängtar!! Bort med snön nu!!*ler*

Av Annelie - 3 februari 2009 21:15

Äntligen säger jag juh bara!Har mailat in till chefen nu och fått en tid för lönesamtal på måndag! Känns himla skönt! Sen är det andra saker som dyker upp här hemma, positiva sådana åxå;)Idag har våran gulliga elektriker varit här och dragit klart elen! Förrådet är nu förklarat som klart!!!! Stora damens rum är klart!Tänk så mycket ny el kan göra??? Man skiner som en sol och allt känns så himla bra!Inte nu till helgen men nästa helg så dras nätverket här hemma och dator flyger då ut med hull och hår ut i förrådet.Har tyvärr inte tagit några kort på vårt fina förråd så jag har inget att lägga upp..*fy på mig!*Men så snart jag kan så kommer det nog säkert nått;)Hmm sen har jag en bekännelse att göra, *pust, stånk och stön*.....Jag har nu aktivierat mitt konto igen på facebook!...*skäms på mig*....*rodnar*Men jag ville bara göra det, och så gick mannen i huset åxå med...*skratt* Så kan det gå..:)Nä nu ska jag hänga lite tvätt medans jag har leendet kvar på läpparna och allt känns så himla bra;)

Av Annelie - 1 februari 2009 22:45

Så jävluskt ont jag har!!!Och så dumt!!Ikväll har vi haft fest me utgång här i kväll...jätteroligt...MEN tyvärr får jag lida lite pin för det...Man kan som alla säkert vet , inte hålla på med att blanda en massa tabletter med sprit så jag slutade med att ta min medicin igår...Det var väl lugnt...Tills en stund in på kvällen..torts alkhol i kroppen så tror jag somligen att jag håller på att vittra sönder sakta men säkert, vilka enorma smärtor jag har just nu!!!!Det har inte känts så här , smärtan, men mest beror det nog på att jag har tagit mina tabletter regelbundet...min gulliga bror tror jag hörde mitt darrande på rösten när han körde oss hem ikväll.Jag...stor systern...ska vara så stor och stark, e egentligen såååååååååååå liten å patetisk...*suck*Jag har såååååååååååååå ont, ingen kan nog förstå.När de ser mig jobba, le och skämta så tror de , ja jag vet inte, jag kan bara spekulera, men förmodligen att jag i princip driver med dem.Ja...*suck*Jag drömmer om att SOVA en natt...Jag drömmer om att VARA ´mamma som sig börJag VILL finnas till...Jag VILL kunna vara syster, mor och fru OCH en glad sådan...Men jag orkar bara inte...Smärtorna e sååååååååååååååååå jobbiga...Jag arbetar...och sover...de e mitt liv...När jag bryter det...Så får jag lida...:/Ingen alkoholInte sova för längeInte sitta i bil för längeInte sitta överhuvudtagetM.m ...listan kan göras lång...Samtidigt ska man inte gräva ner sig, det finns faktiskt dem som har det värre än jag, fast just i detta skede så känner jag mig ego....God natt alla!!

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards