Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Annelie - 15 februari 2009 20:15

Idag har det varit en trevlig dag...Grannen kom över med hennes söta dotter så hon och lilla damen har röjjt vilt och helt skoningslöst här hemma...*ler*Lite varma mackor gjorda på taco köttfärs åt vi till lunch vilket vi bjöd lilla damens kompis och hennes mamma:)...broder kom riktigt lägligt så han knep sig en liten smörgås han med...*helt rätt!!!*...*ler*När min man, hans bror och min bror hade åkt iväg till det berömda garaget för att ge sina bilar en omgång så kikade syster in med hennes dotter.Hennes käre N passade åxå på att ge sin bil en smärre omgång...sååååååååå då blev det full rulle igen med kaffedrickande mammor!..Inte helt fel!! *de måste göras om;)*Sen när alla kom tbx från garage osv, var det dags för middag, vilket jag och min man konstaterade att det orkade vi minsann inte tillaga.SÅ det blev hämtmat...*lika bra att passa på när vi bara är tre hemma*...*ler*Min hosta och mitt snörvel e bara sämre, fast jag vet som inte om jag har feber...så där febrig i kroppen känner jag mig och så där trött och sliten, men så kan jag känna från nacken åxå...MEN hostan och snörvlet, det har jag...*smittad via syrrans blogg kanske???*Tog feber här för en stund sen och den visade på 37.7 och då måste tilläggas att i kroppen har jag 1 grams panodil forte + 400 mg ipren...så vad tror ni gott folk???Kan de va feber??? Influensa???Ja fy fan...skulle bara fattas det åxå..

Jag och min yngsta syster *som var förbi* när vi är fulla och glada och utan hosta och snörvel...trevligt va???Ps: Mitt humör är bättre idag, MEN jag har inte glömt el förträngt...!!! Ds

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards