Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Annelie - 7 februari 2009 20:15

-21 grader har det varit som mest idag...*suck* Och snön den bara vräker ner, dock inte lika mycket som torsdag men så pass att jag kommer att bli lite gräsänkling imorgon...Fast vad gör det??Det är hans jobb...*ler* Idag har det varit rätt ok med mig, sovit som en kossa inatt, eller de sover säkert bättre än jag...men dock..Idag har jag:
* varit på ÖB och shoppat lite godis, målarpensel till lillan och lite annat lull lull som man tydligen behöver:/* varit på coop forum och handla lite mera godis...*rodnar** varit på konsum brevid oss...och ...handlat...*hahaha..nä..inte godis* smördeg...*ler** frostat av frysen...*ypperligt tillfälle när det är så här kallt** gjort min berömda tacopaj *L** Skottat av altananen...*och hur bra är det på en skala tro??? för mig???...snacka om minus!!! FY!** färgat håret...*skitassnyggt blev det** Skrattat åt brudarna grus...*har huset fullt med 2 extra brudar här i helgen...kompisar till stora damen** Flyttade ut frysen från pannrummet till förrådet...*tillfällig lösning innan den får åka till maskinparken för en smärre begravning** bloggat lite...* kikat in på fb mellan varven... *varit med mina barn..
OJ! Vad jag har gjort mycket...*läser snabbt igenom* hmm...ändå så känns det som jag glömt nått, ni vet den här känslan som sprider sig i kroppen, fast det var säkert inget viktigt..*ler*Fick faktiskt en liten festinbjudan idag, men som det blev förra helgen såååååååååå tackade jag nej den här gången, kommer säkert fler tillfällen, det är jag helt övertygad om...*ler*Så nu ska jag in till brudarna grus och säga natti natti...kram!!!

Bjuder på en bild på jag och Bettan...denna bild är tagen 060610vi grillar och myser...gud vad jag läääääääängtar!! Bort med snön nu!!*ler*

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards