Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Annelie - 6 februari 2011 13:27

NU har jag skottat gården, sopat av bilen, japp jag hittade den, sen , sen...kom mannen ut och startade upp vår nygamla skoter!!!

Så det blidde några varv runt gården, ville åka iväg en längre sväng med det gick inte, för främmande var på antågande. Fast vad gör det??? Härligt att var ute en sväng efter att suttit inne i flera dagar och mått pyton, och några varv runt huset med skotern har förgyllt min söndag, men det har även bidragit till mersmak, längtar efter en långtur!

En vän till oss ska göra en packpulka till oss, så det blir till att leta fram alla våra uteprylar så man kan ta sig en matbit och grilla någonstans på "vägen" när man är ute och svirar med skotrarna;)

  

Vår "nygamla" skoter;)

Och ja, vår andra, skottarskotern är kvar, den har fått lite renovering, ny matta osv, så den går rikitgt bra den med!!!

Av Annelie - 6 februari 2011 11:26

Nu har man som varit sjuk å bilen stått och snöat igen kan jag lova, ska ut om en stund och skotta lite och tänkte då se om jag hittar igen den, då blir det till att sopa av den och se om den startar, fast det är juh en fård så nog gör den det;)


Sen ska mannen iväg och jobba lite, skotta lite med sin traktor, för inte ids de använda spadar, även om jag kan tycka det är bra träning så anser inte grabbarna som snöröjjer det, undra varför??? 

Så på mitt schema idag handlar det mesta om att ta mig ut ur morgonrocken *vilket inte alltid är så enkelt*, ta på mig lite kläder, gå ut, fånga *hitta rättare sagt* en spade och ta tag i lite nyttigheter, sen blir det att fortsätta att softa, kanske laga nån mat *gud bevare mig väl!* och eventuellt vänta hem stora damen, om hon behagar komma hem idag vill säga;)


Synes!

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards