Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Annelie - 4 juli 2010 12:55

Vilken härlig dag det blev igår!!!

Dagen började med lite småfix hemma, sonen klippte gräset, jag krattade efter honom, mannen vattnade gräsmattan och pysslade lite med annat här hemma.

Fram med kottletter ur frysen för marinering..

Sen åkte vi förbi marknaden, det är iofs inte nått som jag gillar så där helskarpt men köpte dock en liten väska åt mig själv, lillan fick en prinsessballong och min svärfar handlade rökt sidfläsk *MUMS*!


Senare på kvällen blev det grill med öl och lite annat smått och gott, grannen kom och vi tog våra cyklar och begav oss ner mot Sjöbodan, fast först en drickpaus hos våra gulliga vänner som bor på vägen dit:)

OCH vilket drag det var!!

Hade såååååååååååå roligt! Många härliga människor, bra musik jamen kvällen var bara kanon från början till slut  


Idag är det tvätt och åter tvätt, fixat lite hemma och ska ta mig i kragen för att måla klart ett litet projekt jag håller på med...

Sen har vi nu kollat runt lite på material till altanen för att försöka börja med det till veckan, som sagt, förberett har jag som redan gjort men nu måste man juh bygga på det åxå...jag längtar till att få köpa lite lull lull och göra det mysigt.

Har fått så mycket inspiration utav min brors sambo, hon är fantastisk när det gäller att inreda..smarta lösningar och mysigt blir det;)


Sen måste jag nästan göra en liten ironisk lista..*skratt* Så som dessa stora bloggare gör, hiss och diss ni vet???  


Hissar!

Målarfärg! Och varför??

Tja, varför ska man sminka sig när man kan gå ut och måla lite, färgen som sen hamnar i ansiktet sitter snällt kvar så länge du vill, du kan gråta, skratta utan att det rinner en massa nerför ansiktet, sen om man vill kan det hålla i flera dar!!!


Dissar!

Sminket!

Ja, se ovan så har ni förklaringen, varför kosta på en massa smink när man har målarfärg som håller bättre än vad sminket gör;)


Hissar!

Grillstaden!

Här kan man grilla, värma sig och även om det inte är den nyaste finaste grillen så kan man lätt laga all form av mat på den utan problem, fördelen är att alla som vill vara med kan sitta och mysa när man lagar mat  


Hissar!

Min man, som är så bra och händig på det mesta, det han inte kan det lär han sig!

Envis är han åxå, för han ger sig inte förrän han har klarat av det. Duktig på att gräva, skotta med sin traktor som han älskar!


Dissar!

Min årliga uppgrävda tomt:( Även om min man är duktig på att planera tomter osv. så känns det som att vår tomt är nån form av sandlåda, det grävs, skottas gör ny gräsmatta, sen när den väl är på plats...så görs det om året därpå...*suck*

Men vad gör man inte för att mannen ska få "leka" lite???  


Nåja, inga bra hiss och diss, men det ligger inget allvar i det hela, skrevs med mungiporna i ett leende hela tiden  




Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards