Alla inlägg den 26 september 2011

Av Annelie - 26 september 2011 21:05

De som följer mig på FB har säkert inte undgått att se mina statusuppdateringar, blev riktigt förkyld förra veckan och har legat hela helgen i feber till och från.

Igår kändes det riktigt bra *medans jag gick hemma med tjocksockarna på*

SÅÅ igår beslöt jag mig för att åka och jobba idag.

Till min stora fasa hittade jag inte nyckeln till jobbet, men ringde en gullig kollega som jag fick låna nyckeln av, till saken hör, att de var jag, lilla jag som skulle öppna stället idag, hade inte varit snällt att låta föräldrarna med sina barn stå ute i det kyliga vädret:)


Nåja, sa till min kollega att vi bara skulle handla först sen skulle vi komma förbi å hämta nyckeln...handlingen blev en upplevelese, jag sur, matt i hela kroppen, svettades och jag kände att de här var ett mycket dumt beslut.

Plikttrogen som jag är, så va tusan, jag har juh fixat nyckeln och hela köret så de e så vackert att ge sig iväg på jobbet, och det jag gjorde...

Åkte hem senare...orka inte leva...

Förvånade?

Det här viruset, lillrackarn..e inte att leka med, positiva i det hela är att jag snorar inte lika mycket, hostan börjar gå tillbaka *tackar gud för herrejösses medicin*

Men orken??

*poff* som borta!

Jag = virvelvinden, har inte orkat mer än ta mig från soffan för att göra mina behov ungefär:(


NYA friska tag imorgon va??? Eller?? Jag hoppas då det, hur länge ska man vila egentligen?? blir rastlös av att inte vara virvelvinden, jag saknar henne!


Så på återseende mina vänner!!!

Presentation


Är en glad och sprallig 39-årig 3 barns mamma. Den här bloggen handlar om allt möjligt, inredning, träning och om vårt liv.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Gästbok

Följ min blogg

bloglovin

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag följer

RSS

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards